Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Latarka Superfire J05, 380+450lm
  • Latarka Superfire J05, 380+450lm
  • Latarka Superfire J05, 380+450lm
  • Latarka Superfire J05, 380+450lm
  • Latarka Superfire J05, 380+450lm
  • Latarka Superfire J05, 380+450lm

Žibintuvėlis Superfire J05, 380+450lm

VN-46722
Superfire
27,72 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Žibintuvėlis Superfire J05, 380+450lm

Superfire J05 yra praktiškas daugiafunkcis žibintuvėlis, kuris idealiai tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek kritinėms situacijoms. Įrengtas magnetiniu pagrindu, jį galima pritvirtinti prie metalinių paviršių, kad būtų patogu apšviesti erdvę. Jis taip pat gali veikti kaip maitinimo šaltinis ir atnaujinti žemos įtampos įrenginių, tokių kaip išmanusis telefonas, energiją. Be to, ji pasitarnaus kaip laikina įspėjamoji lemputė, todėl itin pravers atliekant techninius darbus, remontuojant automobilį ar išvykstant į lauką.

5.jpg

Kompaktiškas dizainas

Žibintuvėlis sukurtas maksimaliam patogumui. Su diržo segtuku ir dirželiu, jį galima pritvirtinti prie drabužių ar kuprinės, todėl tai yra idealus kelionių draugas. Be to, žibintuvėlis yra lengvas ir kompaktiškas, todėl jį lengva transportuoti ir laikyti – visada galėsite nešiotis su savimi.

3.jpg

Keli veikimo režimai

„Superfire J05“ siūlo geltoną, raudoną, violetinę šviesą ir blyksnius. Taip pat galite reguliuoti pagrindinio apšvietimo ryškumą 2 lygiais. Dėl šių įvairių parinkčių žibintuvėlį galima naudoti įvairiose situacijose: nuo tikslių užduočių, kurioms reikalingas stiprus šviesos spindulys, iki situacijų, kai reikia subtilesnio apšvietimo. Kiekvieną režimą galima lengvai perjungti naudojant tam skirtus mygtukus, todėl žibintuvėlio valdymas yra intuityvus ir patogus.

4.jpg

Aukštas spalvų perteikimo indeksas (CRI)

Dėl aukšto spalvų atkūrimo indekso (CRI ≥ 95%) technologijos Superfire J05 žibintuvėlis siūlo išskirtinę apšvietimo kokybę, idealiai tinkantį paviršių apžiūrai ir nedideliems pažeidimams aptikti. Lyginant su standartiniais šviesos šaltiniais, didelio CRI žibintuvėlis tiksliai atkuria tikras apšviestų objektų spalvas, o tai yra neįkainojama atliekant precizinį techninį darbą.

6.jpg

Bakterijų aptikimas ir UV apšvietimas

Superfire J05 taip pat turi 365 nm UV šviesą, kuri gali būti naudojama bakterijoms ir teršalams aptikti. Šis įrankis bus naudingas ne tik technikos pramonėje, bet ir kasdieniniame naudojime, pavyzdžiui, tikrinant paviršiaus švarą, identifikuojant teršalus ar atliekant techninę diagnostiką.

7.jpg

USB-C įkrovimo ir įkrovimo indikatorius

Žibintuvėlyje Superfire J05 naudojamas USB-C įkrovimo prievadas, užtikrinantis suderinamumą su dauguma parduodamų įkrovimo laidų. Integruotas indikatorius leidžia stebėti akumuliatoriaus įkrovos lygį, o šviesos diodai rodo įkrovimo lygį. Integruota apsaugos nuo perkrovimo ir iškrovimo sistema padidina naudojimo saugumą.

2.jpg

Saugos savybės ir ilgaamžiškumas

J05 žibintuvėlis aprūpintas įvairiomis saugos funkcijomis, užtikrinančiomis saugų naudojimą. Jis siūlo apsaugą nuo perkrovimo, per didelio iškrovimo, atvirkštinio akumuliatoriaus prijungimo, energijos taupymo ir žemos įtampos išjungimo. Dėl šių saugos savybių žibintuvėlis ne tik funkcionalus, bet ir saugus naudoti ilgą laiką.

1.jpg

Įtraukta

  • žibintuvėlis
  • riešo dirželis

  • USB-C laidas

  • baterija

  • vartotojo vadovas

Gamintojas Superfire
Modelis J05
Spalva juodas
Matmenys 24 x 24 x 148 mm
Galia 7W + 5W (maks.)
Įtampa DC 3,7V
Svoris 88 g
LED lemputė balta, raudona, UV 365 nm
Medžiaga aliuminio lydinys
Atsparumas kritimui 1 m
Atsparumas vandeniui IP43
Baterija 18650 m
Veikimo laikas 2,5 val
Įkrovimo laikas 2 val
Prekė detaliau
Superfire
VN-46722
6975515772787
403 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e