Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Latarka czołowa UV Superfire HZ01
  • Latarka czołowa UV Superfire HZ01
  • Latarka czołowa UV Superfire HZ01

UV Superfire HZ01 galvos žibintuvėlis

VN-46864
Superfire
27,81 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Superfire HZ01 UV žibintuvėlis

Superfire HZ01 yra aprūpintas 395 nm UV šviesos diodu, todėl jis siūlo tikslų ir stabilų apšvietimą, kuris gali būti naudojamas įvairioms specializuotoms užduotims, tokioms kaip originalių dokumentų tikrinimas, pelėsio identifikavimas ar techninė diagnostika. Aukšta UV šviesos kokybė leidžia tiksliai aptikti plika akimi nematomas detales, todėl idealiai tinka profesionalams, kuriems reikalingas įrankis darbui įvairiomis sąlygomis.

3.jpg

2 šviesos tipai: UV ir balta šviesa

Superfire žibintuvėlis siūlo 2 tipų šviesas, kurias galima patogiai perjungti. Galinga balta šviesa puikiai tinka kasdienėms užduotims, tokioms kaip statybos darbai, stovyklavimas ar važiavimas dviračiu naktį. Kita vertus, violetinė UV šviesa tinka labiau specializuotoms reikmėms, tokioms kaip pelėsių aptikimas arba dokumentų ar banknotų autentiškumo tikrinimas. Režimų perjungimas paprastas – tiesiog paspauskite mygtuką, kad perjungtumėte iš ryškiai baltos šviesos į violetinę UV šviesą, leidžiančią greitai reaguoti į besikeičiančius poreikius.

6.jpg

Aukšta kokybė ir pažangios funkcijos

Superfire priekinis žibintas aprūpintas daugybe praktinių funkcijų, kurios pagerina vartotojo patirtį. Vienas iš jų – judesio jutiklis, leidžiantis gestu įjungti ir išjungti šviesą. Žibintuvėlis taip pat leidžia reguliuoti kampą iki 90°, kad šviesą būtų galima nukreipti būtent ten, kur reikia.

5.jpg

Aptikimas ir sauga su UV technologija

Viena iš pagrindinių Superfire žibintuvėlio privalumų yra jo aptikimo funkcija naudojant UV šviesą. 395 nm bangos ilgio žibintuvėlis puikiai tinka padirbtiems banknotams atpažinti, todėl jis yra nepakeičiamas įrankis finansų įstaigose ar prekiaujantiems antikvariniais daiktais. Be to, UV šviesa naudinga aptikti pelėsį, kuris gali atsirasti ant įvairių paviršių, bei stebėti švarą namuose, dirbtuvėse ir kitose darbo vietose.

1.jpg

Tvirtas dizainas ir patogus naudoti

Superfire žibintuvėlis buvo sukurtas atsižvelgiant į vartotojo patogumą. Įrengtas elastingas galvos dirželis, kurį galima laisvai reguliuoti, prisitaiko prie galvos dydžio, užtikrinant komfortą ilgai nešiojant. Bendras dizainas pagamintas iš patvarių medžiagų, atsparių atšiaurioms sąlygoms, todėl žibintuvėlis yra idealus pasirinkimas darbams lauke. Tvirtas korpusas apsaugo vidinius komponentus nuo mechaninių pažeidimų, o atsparumas vandeniui (IP44) užtikrina apsaugą lietaus ar drėgmės metu.

2.jpg

Įtraukta

  • galvos žibintuvėlis
  • USB-A į USB-C laidas

  • AB10x2 baterijos

Gamintojas Superfire
Modelis HZ01
Šviesos šaltinis balta + 395 nm UV
Diapazonas 360 m
Darbo laikas apie 4 h (balta šviesa), 4,5 h (violetinė šviesa)
Matmenys 40 x 55 mm
Įkrovimo laikas 3 val
Medžiaga aliuminio lydinys, ABS
Svoris 152 g
Atsparumas vandeniui IP44
Veikimo režimai Balta šviesa: didelis ryškumas, mažas ryškumas; violetinė šviesa: didelis ryškumas, mažas ryškumas
Prekė detaliau
Superfire
VN-46864
6975515771162
24 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e