Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Latarka Superfire A20
  • Latarka Superfire A20
  • Latarka Superfire A20
  • Latarka Superfire A20

Superfire A20 žibintuvėlis

VN-46866
Superfire
23,46 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Superfire A20 žibintuvėlis

Superfire A20 žibintuvėlis sujungia didelę galią ir universalumą. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į reiklesnius vartotojus. Dėl savo praktiškų savybių ir tvirtos konstrukcijos A20 žibintuvėlis tinka įvairioms reikmėms – nuo ​​kasdieninio naudojimo namuose ir lauke, gelbėjimo operacijų iki taktinių operacijų atšiaurioje vietovėje. Su galingu šviesos šaltiniu ir intelektualiomis maitinimo sistemomis Superfire A20 garantuoja patikimumą ir puikų matomumą net sudėtingiausiose situacijose.

1.jpg

Didelis ryškumas ir ilgas atstumas

Žibintuvėlis Superfire A20 išsiskiria 1700 liumenų ryškumu. Tokia didelė šviesos galia leidžia išgauti itin intensyvų ir aiškų šviesos spindulį, kuris gali apšviesti net iki 300 metrų atstumus. Dėl to žibintuvėlis idealiai tinka situacijoms, kai reikia apšviesti didelius plotus, pavyzdžiui, paieškoms po atviru dangumi, gelbėjimo operacijoms, taip pat kasdieninei veiklai, kai itin svarbus tikslus apšvietimas.

5.jpg

Keli veikimo režimai

„Superfire A20“ siūlo 5 skirtingus apšvietimo režimus: žemas/vidutinis/stiprus/švitinamasis/SOS. Kiekvienas režimas skirtas skirtingiems naudojimo scenarijams – nuo ​​pagalbos signalizavimo kritinėse situacijose iki galimo užpuoliko apakinimo iki maksimalaus matomumo tamsoje. Žibintuvėlyje taip pat yra atminties funkcija, kuri įsimena paskutinį kartą naudotą apšvietimo režimą.

7.jpg

Įvairūs būdai jį maitinti

Žibintuvėlis Superfire A20 suderinamas su kelių tipų baterijomis, įskaitant 21700, 18650 ir tris AAA baterijas, todėl vartotojas gali laisvai pasirinkti maitinimo šaltinį. Integruotas USB-C įkrovimo prievadas leidžia greitai ir efektyviai įkrauti įvairius įrenginius, tokius kaip kompiuteriai, maitinimo blokai ir sieniniai įkrovikliai. LED įkrovimo indikatorius leidžia vartotojui žinoti akumuliatoriaus būseną – raudona lemputė reiškia, kad akumuliatorius kraunamas, o mėlyna – pilną įkrovimą.

3.jpg

Didelis patvarumas

Superfire A20 žibintuvėlis sukurtas taip, kad būtų patvarus ir patikimas atšiauriomis sąlygomis. Jis buvo pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, kuris užtikrina atsparumą smūgiams ir trinčiai. Žibintuvėlio paviršius anoduotas, o tai dar labiau apsaugo jį nuo korozijos ir mechaninių pažeidimų. Dėl šios konstrukcijos žibintuvėlis yra atsparus intensyviam naudojimui sudėtingomis lauko sąlygomis. Be to, jame sumontuota penkių sluoksnių apsaugos sistema, kuri apsaugo nuo atvirkštinio prijungimo, perkrovimo, žemos įtampos ir per didelio iškrovimo.

6.jpg

Lengva nešiotis

Žibintuvėlis Superfire A20 sukurtas maksimaliam naudojimo patogumui. Dėl kompaktiško dydžio ir nedidelio svorio žibintuvėlis yra idealus kasdienis palydovas. Diržo segtukas leidžia tvirtai pritvirtinti žibintuvėlį prie diržo ar kuprinės, kad bet kuriuo metu greitai pasiektumėte šviesos šaltinį. Riešo dirželis dar labiau padidina komfortą, todėl žibintuvėlį galima nešioti ant riešo arba pritvirtinti prie kuprinės.

2.jpg

Įtraukta

  • žibintuvėlis
  • riešo dirželis

  • USB-C įkrovimo laidas

Gamintojas Superfire
Modelis A20
Spalva juodas
Matmenys 128 x 27 x 27 mm
Svoris 70 g
Veikimo režimai Žemas/Vidutinis/Stiprus/Strobe/SOS
Diapazonas 300 m
Medžiaga aliuminio lydinys
Atsparumas kritimui iki 1m
Atsparumas vandeniui IP44
Baterijos talpa 21700/4000 mAh
Veikimo laikas 6-7,5 val
Prekė detaliau
Superfire
VN-46866
6975515773555
288 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e