Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Latarka wielofunkcyjna Superfire TH03
  • Latarka wielofunkcyjna Superfire TH03
  • Latarka wielofunkcyjna Superfire TH03

Superfire TH03 daugiafunkcis žibintuvėlis

VN-46867
Superfire
14,28 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Superfire TH03 daugiafunkcis žibintuvėlis

Žibintuvėlis Superfire TH03 yra kompaktiškas, lengvas ir universalus prietaisas, skirtas vartotojams, ieškantiems patikimo šviesos šaltinio tiek kasdieniam naudojimui, tiek veiklai lauke. Sumanaus dizaino dėka Superfire TH03 gali tarnauti ir kaip įprastas žibintuvėlis, ir kaip priekinis žibintas, padidinantis jo funkcionalumą įvairiomis sąlygomis. Pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio ir turintis kelis darbo režimus, TH03 yra puikus pasirinkimas vertinantiems patogumą ir patikimumą.

6.jpg

Naudojimo universalumas

Žibintuvėlis Superfire TH03 sujungia rankinio žibintuvėlio ir priekinio žibinto funkcijas, todėl yra itin universalus įrankis. Dėl mažo dydžio (80,5 x 27 x 24 mm) ir tik 58 gramų svorio, jį lengva neštis ir nėra našta. Lanksti tvirtinimo sistema su silikonine juostele leidžia tvirtai pritvirtinti žibintuvėlį prie galvos, todėl jis tinkamas tokiai veiklai kaip laipiojimas, stovyklavimas ir remontas. Be to, TH03 žibintuvėlis siūlo 180° reguliuojamą apšvietimo kampą, kuris pašalina akląsias zonas ir užtikrina visišką aplinkos apšvietimą.

3.jpg

Keli veikimo režimai

Superfire TH03 naudoja galingą 5 W šviesos šaltinį, sukuriantį iki 400 liumenų šviesos srautą. Žibintuvėlis siūlo 5 apšvietimo režimus: Stiprus/Vidutinis/Žemas/Strobe/SOS. Dėl to galite reguliuoti šviesos intensyvumą, kad jis atitiktų jūsų dabartinius poreikius, nuo švelnaus apšvietimo skaitant iki intensyvios šviesos kritinėse situacijose. Stroboskopo ir SOS režimai gali būti labai svarbūs situacijose, kai reikia pagalbos.

5.jpg

Efektyvus maitinimo šaltinis

TH03 žibintuvėlis maitinamas galinga 16340 tipo baterija, kuri vienu įkrovimu užtikrina ilgą veikimo laiką apie 2 valandas. USB-C įkrovimo prievadas leidžia greitai ir patogiai įkrauti įvairius įrenginius. Be to, LED indikatorius rodo akumuliatoriaus įkrovimo būseną: raudona lemputė rodo įkrovimą, o mėlyna – pilną įkrovimą. Šis praktiškas sprendimas pašalina staigaus energijos išeikvojimo riziką, todėl žibintuvėlis yra paruoštas naudoti bet kokioje situacijoje.

4.jpg

Kompaktiškas ir patvarus dizainas

TH03 žibintuvėlis yra kompaktiškas ir lengvas, todėl jis idealiai tinka kasdieniam naudojimui ir veiklai lauke. Pagaminta iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, atspari mechaniniams pažeidimams, o IP43 atsparumo vandeniui įvertinimas užtikrina apsaugą nuo lietaus ir atsitiktinių purslų. Dėl to jis yra nepakeičiamas įrankis atšiauriomis oro sąlygomis, žygiuojant ar stovyklaujant.

2.jpg

Įtraukta

  • žibintuvėlis
  • 16340 įkraunama baterija (500 mAh)

  • USB-C laidas

  • rankena

  • galvos juosta

Gamintojas Superfire
Modelis TH03
Spalva juodas
Matmenys 24 x 27 x 80,5 mm
Svoris 58 g
Medžiaga aliuminio lydinys
Galia 5 W
Atsparumas vandeniui IP43
Veikimo laikas apie 2h
Veikimo režimai Stiprus/Vidutinis/Žemas/Strobe/SOS
Prekė detaliau
Superfire
VN-46867
6975515773517
399 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e