Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Latarka czołowa Superfire HL23-S, 350lm, USB-C
  • Latarka czołowa Superfire HL23-S, 350lm, USB-C
  • Latarka czołowa Superfire HL23-S, 350lm, USB-C

"Superfire HL23-S" galvos žibintuvėlis, 350lm, USB-C

VN-46869
Superfire
17,33 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Superfire HL23-S priekinis žibintuvėlis, 350lm, USB-C

Superfire HL23-S priekinių žibintų žibintuvėlis atitiks naudotojų reikalavimus pačiomis sunkiausiomis apšvietimo sąlygomis. Sukurtas siekiant maksimalaus komforto ir funkcionalumo, HL23-S siūlo platų apšvietimo režimų asortimentą, taip pat naujoviškas funkcijas, kurios palengvina naudojimą. Tai idealus pasirinkimas tiems, kuriems reikalingas patikimas šviesos šaltinis lauko veiklai, darbui atšiauriomis sąlygomis ar kasdieniam naudojimui.

6.jpg

Keli apšvietimo režimai kiekvienai situacijai

Superfire HL23-S turi iki 9 apšvietimo režimų, kad atitiktų skirtingus scenarijus ir vartotojų poreikius. Jūsų dispozicijoje yra: Stiprus, Vidutinis, Žemas, SOS, pagalbinė lemputė, pagrindinė ir pagalbinė lemputė, raudona ir raudona blykstelėjusi lemputė. Turėdamas tokią didelę režimų įvairovę, HL23-S puikiai tinka tiek ilgiems žygiams, tiek avarinėms situacijoms.

2.jpg

Reguliuojamas apšvietimo kampas ir platus diapazonas

HL23-S žibintuvėlis siūlo reguliuojamą apšvietimo kampą iki 45°, leidžiantį tiksliai sureguliuoti šviesos kryptį pagal savo poreikius. Apšvietimo diapazonas yra 120 metrų, todėl žibintuvėlis idealiai tinka apšviesti didelius plotus, pavyzdžiui, kalnų takus ar statybvietes. Reguliuojamas žibintuvėlio galvutės kampas leidžia patogiai reguliuoti šviesos spindulį, o tai žymiai pagerina naudojimo komfortą, ypač esant sudėtingam reljefui.

7.jpg

Kompaktiškas ir lengvas dizainas

Superfire HL23-S išsiskiria lengvu dizainu, sveria vos 70 gramų, todėl jį itin patogu nešiotis ilgą laiką. Dėl kompaktiško dydžio (62 x 40 x 38 mm) jį lengva laikyti ir transportuoti. Dėl to žibintuvėlis yra idealus kompanionas ilgose kelionėse.

5.jpg

Inovatyvus judesio jutiklis

HL23-S įrengtas moderniausias judesio jutiklis, leidžiantis žibintuvėlį įjungti ir išjungti paprastu rankos mostu 10 cm atstumu nuo įrenginio. Be to, jutiklis leidžia greitai perjungti raudonos šviesos ir raudonos spalvos blykstės režimus, todėl jį naudoti naktį yra saugesnis.

1.jpg

Patvarumas

HL23-S puikiai veiks įvairiomis oro sąlygomis. Jis yra atsparus vandeniui, dulkėms, smūgiams ir sniegui, todėl yra patikimas įrankis bet kokiomis aplinkybėmis. Žibintuvėlis gali atlaikyti iki 1 metro kritimą, o tai dar labiau patvirtina jo ilgaamžiškumą ir atsparumą mechaniniams pažeidimams. Dėl šių savybių jis yra idealus pasirinkimas žmonėms, kurie dažnai dirba atšiauriomis ir sudėtingomis sąlygomis.

4.jpg

Naudojimo komfortas

HL23-S žibintuvėlis buvo sukurtas atsižvelgiant į vartotojo patogumą. Jame yra lankstus, reguliuojamas dirželis, kurį patogu nešioti ilgą laiką. Tvirta konstrukcija, paprastas naudojimas ir universalumas daro HL23-S nepakeičiama įranga kiekvienam lauko entuziastam.

3.jpg

Įtraukta

  • priekinis žibintas
  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas

  • laikymo dėklas

  • vartotojo vadovas

Gamintojas Superfire
Modelis HL23-S
Spalva juodas
Matmenys 62 x 40 x 38 mm
Diapazonas 120 m
Maitinimas x2 14500, 2000 mAh
Medžiaga ABS
Svoris 70 g
Galia 5 W
Atsparus vandeniui IP44
Įkrovimo prievadas USB-C
Ryškumas 350 lm
Veikimo laikas 7 val
Veikimo režimai Stiprus / Vidutinis / Žemas / SOS / Blyksnis / pagalbinis žibintas / priekiniai ir pagalbiniai žibintai / raudona šviesa / raudona blykstė
Prekė detaliau
Superfire
VN-46869
6975515770394
150 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e