Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Latarka czołowa Superfire HL05-K
  • Latarka czołowa Superfire HL05-K
  • Latarka czołowa Superfire HL05-K
  • Latarka czołowa Superfire HL05-K

"Superfire HL05-K" galvos žibintuvėlis

VN-46872
Superfire
8,16 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Superfire HL05-K priekinio žibinto žibintuvėlis

Superfire HL05-K priekinis žibintas yra patikimas įrankis, puikiai tinkantis bet kokioms situacijoms, tiek lauko nuotykiams, tiek kasdieniniam naudojimui. Įrengtas galinga 120 liumenų šviesa ir diapazonas iki 100 metrų, jis siūlo iki septynių veikimo režimų, įskaitant SOS ir Strobe režimus, kad padidintų saugumą avarinėse situacijose. Dėl savo kompaktiško dydžio, lengvo dizaino ir IP44 atsparumo vandeniui HL05-K yra puikus kompanionas bet kuriai išvykai.

5.jpg

Puikus matomumas visomis sąlygomis

Superfire HL05-K priekinis žibintas yra idealus sprendimas tiems, kuriems reikalingas patikimas šviesos šaltinis bet kokiomis sąlygomis. HL05-K su 120 liumenų ryškumu ir iki 100 metrų apšvietimo diapazonu užtikrina puikų matomumą, nesvarbu, ar esate take, dirbtuvėse ar vakare.

2.jpg

Darbo režimų universalumas

HL05-K žibintuvėlis siūlo septynis skirtingus režimus, kad prisitaikytų prie bet kokios situacijos. Rinkitės iš stipraus, vidutinio, žemo, blyksčio, SOS, geltono, raudono ir raudono blyksnio režimų, kad puikiai atitiktumėte šviesos intensyvumą ir spalvą pagal jūsų poreikius. Nesvarbu, ar jums reikia intensyvios šviesos tikslioms užduotims atlikti, ar SOS signalo kritiniu atveju, HL05-K yra pasirengęs veikti.

4.jpg

Išmanusis judesio jutiklis

Superfire HL05-K priekinis žibintas aprūpintas pažangiu išmaniuoju judesio jutikliu, kuris suteikia naują patogumo lygį. Taikant šį naujovišką sprendimą, norint įjungti arba išjungti šviesą, tereikia pamojuoti ranka prieš žibintuvėlį vos 15 cm atstumu. Jutiklis reaguoja akimirksniu, todėl nereikia ieškoti mygtukų ar apverčiamų jungiklių.

3.jpg

Veikimo laikas iki 4 valandų

„Superfire HL05-K“ siūlo iki 4 valandų nepertraukiamo apšvietimo, suteikiant pakankamai laiko visoms užduotims atlikti. Universalus USB-C prievadas palengvins įkrovimą, o su integruotu įkrovimo šviesos indikatoriumi visada žinosite, kada žibintuvėlis bus paruoštas naudoti!

1.jpg

Patogumas ir naudojimo patogumas

Žibintuvėlis sveria vos 45 g ir yra kompaktiškų išmatavimų (65 x 31 x 39 mm), o tai užtikrina patogų nešiojimą ir sumažina svorio pojūtį. Ergonomiškas dizainas su reguliuojamu galvos lankeliu leidžia patogiai nešioti ant galvos, tačiau išlieka stabilus. Be to, jis turi IP44 atsparumo vandeniui sertifikatą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus purslams ir dulkėms, todėl užtikrina patikimumą atšiauriomis oro sąlygomis.

6.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Žibintuvėlis
  • USB-C į USB-A laidas

Gamintojas Superfire
Modelis HL05-K
Ryškumas 120 lm
Apšvietimo diapazonas 100 metrų
Veikimo režimai Stiprus, vidutinis, žemas, blyksnis, SOS, geltonas, raudonas, raudonas
Veikimo laikas Maždaug 4 val
Įkrovimo laikas Maždaug 2 val
Įkrovimo sąsaja USB-C
Maitinimas 14500 baterija
Svoris 45 g
Matmenys 65 mm x 31 mm x 39 mm
Prekė detaliau
Superfire
VN-46872
6975515773821
439 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e