Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Latarka Superfire S3-A
  • Latarka Superfire S3-A
  • Latarka Superfire S3-A

Superfire S3-A žibintuvėlis

VN-46873
Superfire
9,47 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Superfire S3-A žibintuvėlis

Žibintuvėlis Superfire S3-A bus nepakeičiamas palydovas bet kokioje situacijoje – nuo ​​ekspedicijų lauke iki kritinių situacijų buityje. Jis siūlo 146 liumenų šviesą, o veikimo laikas siekia iki 9 valandų. Įvairūs šviesos režimai, vandeniui atsparus dizainas ir tvirtas apdirbimas su aukštos kokybės medžiagomis leidžia įveikti bet kokius iššūkius.

1.jpg

Puikus matomumas visomis sąlygomis

Žibintuvėlis Superfire S3-A turi du apšvietimo režimus, skirtus įvairiapusiškam naudojimui. Prožektorių režimas užtikrina tolimą apšvietimą iki 214 metrų, idealiai tinkantį vaikščioti naktį arba sudėtingoje vietovėje. Prožektorių režimas suteikia platų iki 260 cm skersmens matymo lauką, kuris yra neįkainojamas atliekant darbus, kuriems reikia apšviesti didelę erdvę.

4.jpg

Lengvas ir patogus

Vienas didžiausių Superfire S3-A žibintuvėlio privalumų – kompaktiškas dizainas. Dėl savo lengvo svorio (70 g) ir vos 117 mm ilgio žibintuvėlis yra beprotiškas net ilgose kelionėse. Jį galima lengvai susidėti kišenėje arba prisegti prie kuprinės, kad visada būtų po ranka.

2.jpg

Pasiruošę bet kokiam iššūkiui

Žibintuvėlis skirtas naudoti bet kokiomis oro sąlygomis. Dėl vandeniui atsparaus dizaino Superfire S3-A patikimai veikia net lyjant stipriam lietui, todėl tai puikus pasirinkimas lauke. Be to, su aliuminio korpusu, kuris greitai išsklaido šilumą, žibintuvėlis yra ne tik patvarus, bet ir saugus naudoti.

7.jpg

Pasirinkite iš 5 apšvietimo režimų

„Superfire S3-A“ siūlo iki penkių šviesos režimų – stiprią šviesą, vidutinį apšvietimą, silpną apšvietimą, strobą ir SOS režimą, kuris gali išgelbėti gyvybes kritinėse situacijose. Dėl šio universalumo žibintuvėlis idealiai tinka įvairioms apšvietimo sąlygoms, todėl galite tiksliai sureguliuoti šviesos intensyvumą, kad jis atitiktų jūsų dabartinius poreikius. Nesvarbu, ar jums reikia ryškios šviesos ieškant reljefo, ar švelnesnės šviesos norint skaityti žemėlapį, Superfire S3-A suteikia tinkamą režimą kiekvienai progai.

6.jpg

Iki 12 valandų veikimo

Vienu įkrovimu žibintuvėlis gali veikti iki 9 valandų, todėl jis yra nepakeičiamas įrankis kritinėse situacijose, naktiniuose žygiuose ar kasdieniniame gyvenime. Tai ypač svarbu ilgų žygių, stovyklavimo metu arba situacijose, kai prieiga prie maitinimo šaltinio yra ribota.

5.jpg

Gamintojas Superfire
Modelis S3-A
Galia 3W
Ryškumas 146 lm
Apšvietimo diapazonas 214 m
Veikimo režimai Stiprus apšvietimas, vidutinis apšvietimas, silpnas apšvietimas, stroboskopas, SOS
Veikimo laikas Maždaug 9 valandos
Maitinimas AAA/18650 x3 baterija
Atsparus vandeniui IP44
Medžiaga Aliuminio lydinys
Matmenys 117 x 30 x 28 mm
Svoris 70 g
Prekė detaliau
Superfire
VN-46873
6975515772671
431 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e