Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Latarka czołowa Superfire HL91-X
  • Latarka czołowa Superfire HL91-X
  • Latarka czołowa Superfire HL91-X
  • Latarka czołowa Superfire HL91-X

"Superfire HL91-X" galvos žibintuvėlis

VN-46874
Superfire
9,21 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Superfire HL91-X žibintuvėlis

Superfire HL91-X priekinis žibintas idealiai tinka tiems, kuriems reikia patikimo šviesos šaltinio bet kokioje situacijoje. Siūlantis 200 liumenų ryškumą, jis leidžia apšviesti teritoriją iki 220 metrų atstumu, užtikrinant saugumą ir saugumą naktinių žygių, stovyklavimo ar darbo atšiauriomis sąlygomis metu. Vienu įkrovimu užtikrinamas iki 3 valandų nepertraukiamo veikimo, o išmaniojo judesio jutiklio dėka žibintuvėlį galima įjungti ir išjungti vienu gestu.

7.jpg

Įvairūs apšvietimo režimai

HL91-X siūlo įvairius apšvietimo režimus, įskaitant stiprų, vidutinį, žemą, blykstinį ir signalinį. Naudodami du šviesos šaltinius – baltą ir raudoną – galite lengvai reguliuoti apšvietimo intensyvumą ir tipą pagal savo poreikius. Raudona lemputė ir blyksčiojimo režimas yra ypač naudingi avarinėse situacijose, padidinant jūsų matomumą ir saugumą.

4.jpg

Puikus matomumas

HL91-X suteikia 200 liumenų ryškumą, kurio pakanka apšviesti iki 220 metrų atstumus, todėl sutemus galėsite saugiai naviguoti. Šis galingas šviesos spindulys leidžia efektyviai apšviesti net atokiausias vietoves, o tai itin naudinga naktiniams žygiams, išvykoms, stovyklavimui ar darbams lauke sutemus.

3.jpg

Išmanusis valdymas

Žibintuvėlyje yra išmanusis judesių valdymas, leidžiantis įjungti ir išjungti šviesą paprastu rankos mostu, neliesdami mygtukų. Tai labai naudinga tais atvejais, kai jūsų rankos užimtos arba mūvite pirštines.

5.jpg

Lengvas įkrovimas, ilgas apšvietimo laikas

Integruota 800 mAh 18650 baterija užtikrina iki 3 valandų nepertraukiamo naudojimo vienu įkrovimu, o įkrovos indikatorius praneša apie akumuliatoriaus būseną, todėl visada žinosite, kada reikia įkrauti. HL91-X įkraunamas per USB-C prievadą, užtikrinant greitą ir patogų papildymą iš įvairių maitinimo šaltinių, tokių kaip nešiojamasis kompiuteris ar maitinimo blokas.

6.jpg

Lengvas ir patogus dizainas

HL91-X žibintuvėlis sveria tik 79 gramus, todėl yra itin lengvas ir patogus nešiotis ilgą laiką. Su reguliuojamu dirželiu, kurį galima pritaikyti bet kokio tipo galvai, jis užtikrina stabilumą ir komfortą net ir intensyvios veiklos metu. Dėl tvirtos konstrukcijos su vandeniui atspariu korpusu žibintuvėlis puikiai tinka atšiaurioms oro sąlygoms, tokioms kaip lietus ar vėjas.

1.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Žibintuvėlis
  • USB-C į USB-A laidas

Gamintojas Superfire
Modelis HL91-X
Apšvietimo diapazonas 160 m
Veikimo laikas Maždaug 3 valandos
Įkrovimo laikas Maždaug 1 val
Maitinimas 18650 baterija
Atsparus vandeniui IP43
Medžiaga ABS
Svoris 71 g
Matmenys 75 mm x 46 mm x 37 mm
Prekė detaliau
Superfire
VN-46874
6975515774378
252 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e