Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Latarka czołowa Superfire HL96
  • Latarka czołowa Superfire HL96
  • Latarka czołowa Superfire HL96
  • Latarka czołowa Superfire HL96
  • Latarka czołowa Superfire HL96

"Superfire HL96" galvos žibintuvėlis

VN-46884
Superfire
5,86 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Superfire HL96 žibintuvėlis

Superfire HL96 priekinis žibintas yra nepakeičiamas įrankis kiekvienam lauko entuziastam ir dirbantiems tamsiose ir sunkiai pasiekiamose vietose. Kompaktiškas, lengvas dizainas ir galingas šviesos srautas bei ilgas atstumas, HL96 užtikrina komfortą ir patikimumą bet kokiomis sąlygomis. Šis žibintuvėlis, aprūpintas keliais apšvietimo režimais ir galimybe tiksliai reguliuoti kampą, idealiai tinka naktiniams žygiams, avariniam remontui, taip pat kasdienėms situacijoms, kai reikia patikimo šviesos šaltinio.

1.jpg

Šviesos režimų įvairovė

HL96 žibintuvėlis pasižymi įspūdingu iki 220 metrų nuotoliu, leidžiančiu tiksliai apšviesti tolimus taikinius ir užtikrina puikų matomumą bet kokiomis sąlygomis. Įrengtas keli šviesos režimai, įskaitant stiprų, silpną, blykstę ir SOS, žibintuvėlis leidžia reguliuoti šviesos intensyvumą, kad jis atitiktų jūsų dabartinius poreikius, o tai yra labai naudinga atliekant įvairius lauko užsiėmimus ir avarines situacijas.

3.jpg

Patogus įkrovimas

HL96 turi mikro-USB įkrovimo prievadą, kad būtų galima lengvai ir patogiai įkrauti iš įvairių maitinimo šaltinių, tokių kaip nešiojamasis kompiuteris, maitinimo blokas ar automobilinis įkroviklis. LED įkrovos indikatorius praneša apie akumuliatoriaus būseną, todėl visada žinote, kada laikas įkrauti, o ilgose kelionėse suteiks jums nenutrūkstamą šviesos šaltinį.

5.jpg

Tikslus šviesos kampo reguliavimas

Žibintuvėlis reguliuojamas iki 45 laipsnių kampu, leidžiantis tiksliai reguliuoti šviesos kryptį ten, kur jos labiausiai reikia. Tai idealiai tinka dirbant tamsiose ir ankštose vietose, kur itin svarbus apšvietimo tikslumas. Minkšti guminiai mygtukai užtikrina patogumą ir lengvą naudojimą net mūvint pirštines.

7.jpg

Neprilygstamas komfortas, kad ir kur būtumėte

Vos 79 gramus sveriantis HL96 yra itin lengvas ir patogus nešioti, todėl puikiai tinka ilgiems žygiams, naktiniam bėgimui, žvejybai ar techniniams darbams sunkiai pasiekiamose vietose. Dėl savo ergonomiško dizaino ir reguliuojamo dirželio jį galima lengvai pritaikyti, kad tiktų bet kokio tipo galvai, užtikrinant patogumą net ir ilgai naudojant.

6.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Žibintuvėlis
  • „MicroUSB“ į USB-A laidą
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Superfire
Modelis HL96
Apšvietimo diapazonas 220 m
Veikimo režimai Stiprus, silpnas, blyksnis, SOS
Veikimo laikas Maždaug 2 val
Įkrovimo laikas Maždaug 2,5 valandos
Maitinimas 18650 baterija
Atsparus vandeniui IP43
Medžiaga ABS
Svoris 79 g
Matmenys 75 mm x 65 mm x 46 mm
Prekė detaliau
Superfire
VN-46884
6975515773890
250 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e